Alto-Shaam | Drop-in droge bain marie 500/D6 | 5x 1/1 GN
De drop-in bain marie's van Alto-Shaam hebben een belangrijk voordeel: Ze gebruiken geen water!
Hierdoor houdt u het oppervlakte schoon en heeft u geen kalkaanslag in de bakken. Door het rechthoekige design zijn deze bain marie's goed in te bouwen in uw werkbank of counters. Door de perfecte precisie van de Halo Heat technologie® blijven uw gerechten op temperatuur en smaak.
Halo Heat Technologie ®
In tegenstelling tot normale ovens of warmhoudelementen, schommelt de temperatuur van deze techniek nauwelijks. De zachte, stralende warmte omringt het voedsel gelijkmatig, zonder gebruik van hete elementen, toegevoegde vochtigheid of ventilatoren. Hierdoor zullen uw gerechten niet uitdrogen of verkleuren.
- Gescheiden temperatuurregeling-(HWI modellen) – mogelijkheid om per GN pan de temperatuur apart in testellen.
- Diepe uitvoerig- (HWLF) – optioneel met flens.
- Drop-in – volledig in te bouwen. De bediening van de temperatuurregeling kan elders geplaatst kan worden.
- Eenvoudig te plaatsen – door het ontbreken van aan- en/of afvoer van water. Direct te plaatsen boven koeling of kastruimte.
- Minder waste – de stabiele Halo Heat verwarming zorgt ervoor dat de producten zonder uitdroging of indikken veel langer en beter gepresenteerd kunnen worden.
- Veiligheid – geen warm water aan- en/of afvoer. Geen heet stoom, geen natte vloeren.
- Presentatie – geen waterdampen langs de gerechten. Geen kalk op de randen of in een lege bain-marie.
- Eenvoudig te reinigen– Droog schone oppervlakte, kookt niet droog geen water of kalk resten
- Speciaal design – door de rechthoekige vorm goed in te bouwen in counters.
- Zeer laag energie verbruik – stekkerklaar, 230V- 0,5 tot 2,2 KW
- Rendement – minder verspilling, minder gewichtsverlies, eenvoudige bediening, geen toezicht noodzakelijk, besparing op energiekosten en eenvoudig te reinigen.
- Arbeidsuren reductie – holding systemen, op juiste wijze toegepast. Zullen bijdragen tot een aanzienlijke arbeidsuren besparing tijdens de uitgifte van (ontbijt, lunch en diner en Banqueting).
- Tevreden gasten – holding systemen, op juiste wijze toegepast, zullen bijdragen tot een snellere uitgifte van de gerechten, Gerechten worden geserveerd op de juiste temperatuur. De gast tevredenheid zal toenemen.
Vanwege de brede toepasbaarheid van deze bain marie's bieden wij u graag een demo aan in het Alto-Shaam experience center. Hier wordt het apparaat aan u uitgelegd en gedemonstreerd. Zo weet u zeker dat u het maximale uit deze bain marie haalt. Tweemaal per maand wordt er voor klanten van HorecaGrootkeukenShop een demonstratie gegeven van 11.00 uur tot 15.00 uur.
Wij nodigen u graag uit.