CaterChef Platenrechauds

Bent u op zoek naar een rechaud voor uw horecazaak? Dan komt u bij HorecaGrootkeukenShop goed terecht. Wij hebben een ruim aanbod scherp geprijsde rechauds die we snel leveren. Bent u benieuwd of wij de rechaud hebben die precies aansluit op de behoeften van uw horecagelegenheid? Bekijk ons aanbod rechauds dan snel!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. CaterChef | platen rechaud
    CaterChef | platen rechaud
    Art. nr: EMGA-508115
    Adviesprijs: 415,- 349,- 488,29
  2. CaterChef | platen rechaud
    CaterChef | platen rechaud
    Art. nr: EMGA-508120
    Adviesprijs: 540,- 454,- 635,34

Het nut van een rechaud

Rechauds worden vooral gebruikt om gerechten warm te houden en zijn dan ook onderdeel van ons assortiment warmhoudapparatuur. Een belangrijk voordeel van rechauds is dat ze vaak niet heel groot zijn en relatief makkelijk verplaatst kunnen worden. Hiermee zijn ze ideaal om gerechten aan tafel warm te houden. Rechauds worden bijvoorbeeld vaak gebruikt om rijsttafels op tafels van gasten op temperatuur te houden. Maar ook voor andere gerechten zijn rechauds zeer nuttig.

Rechauds zijn niet bedoeld om gerechten op te bereiden of warm te maken. Voor sommige rechauds die werken met een plaat geldt dan ook dat die plaat eerst voorverwarmd moet worden. Wilt u een plaat om gerechten op te bereiden? Bekijk dan ons assortiment bakplaten.

Platenrechauds

In ons assortiment vindt u verschillende soorten rechauds. De eerste soort is de platenrechaud. Dit is – zoals de naam al doet vermoeden – een rechaud die platen warm houdt. Deze warme platen worden vervolgens gebruikt om gerechten op temperatuur te houden. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan met een rechaud die bestaat uit een warme plaat die verwarmd wordt met bijvoorbeeld waxinelichtjes of een andere warmtebron onder de plaat.

Andere soorten horeca rechauds

Bij ons kunt u ook terecht voor gasrechauds. Hierbij staat het gerecht niet op een plaat, maar boven een gasvlam. Of u moet kiezen voor een plaat of een gasrechaud hangt af van het gerecht. De eerdergenoemde rijsttafel wordt bijvoorbeeld vaak op een plaat geserveerd, terwijl een gasrechaud vaker gebruikt wordt bij (kaas)fondue. Ook hebben we benodigdheden voor gasrechauds in ons assortiment. Gasbussen gebruikt u om het gasrechaud te vullen en een gasaansteker om de rechaud aan te steken. Deze gasaansteker is overigens ook te gebruiken om bijvoorbeeld waxinelichtjes onder een rechaud met plaat aan te steken.

Professionele rechaud kopen?

Heeft u in ons assortiment een professionele rechaud gevonden die perfect aansluit op uw behoeften? Bestel deze dan bij HorecaGrootkeukenShop. Als u bij ons bestelt, heeft u uw nieuwe rechaud snel in uw zaak. Apparatuur die we op voorraad hebben, leveren we namelijk snel. Daarnaast is de verzending gratis bij orders boven de 250,-. Dus als u de ideale rechaud gevonden hebt én wilt profiteren van deze voordelen, bestel dan snel uw rechaud bij HorecaGrootkeukenShop!